Lounasbuffet


Lounasbuffetvaihtoehtomme ovat hinnaltaan 19 €/hlö, minimitilaus 10 henkilölle. Tarjoilut on mahdollista toteuttaa myös täysin toiveidenne mukaisesti. Kaikkiin lounaisiin saa kasvisvaihtoehdon. Kahvitus ja teetarjoilu lounaan yhteydessä 2,00 €/hlö.

 

Salaattibuffet

Salaattibuffet on kevyt ja herkullinen lounasvaihtoehto. Tarjoilu sisältää kolmea ruokaisaa salaattivaihtoehtoa: Kana-caesarsalaattia, kreikkalaista fetasalaattia sekä keittiömestarin kinkkupastasalaattia. Lisäksi tarjoilemme tuoretta leipää levitteiden kera sekä sooda- ja lähdevettä.


Meksikolainen buffet

Meksikolaiseen buffettiin sisältyy pehmeitä tortilloita, tacokuoria, nachoja, oman keittiön chili con carne -jauhelihatäytettä tai Pollo Mexicano -kanatäytettä, kasvis-riisitäytettä, salsaa, guocamolea, jalapenoja, juustoraastetta, creme fraichea, salaattilajitelma sekä sooda- ja lähdevettä.


Kotiruokabuffet

Perinteisistä tarjoiluvaihtoehdoista olemme valinneet lounaslistallemme seuraavat klassikot, joista on mahdollisuus valita ryhmällenne yksi vaihtoehto. Erityisruokavaliot otetaan huomioon erikseen.

  • Kinkku- ja lohikiusausta
  • Pestoista kanapastaa
  • Pasta bolognese
  • Uunilohta talon tapaan ja pikkuperunoita
  • Karitsalihapullia, tzatzikia ja villiriisiä

Pääruoan lisäksi lounaaseen kuuluu tuoretta leipää, päivän salaattilajitelma sekä sooda- ja lähdevettä.