Usein kysytyt kysymykset


 • Katso täältä vuokrausehdot
 • Milloin tilavuokra alkaa – koska pääsee koristelemaan? Juhlatilaa voi koristella jo edellisenä iltana, mikäli tila on vapaana. Juhlapäivän aamusta voi tulla sopimuksen mukaan klo 08.00 alkaen. Suosittelemme vuokraamaan edellisen päivän koristeluita varten edullisemmalla tilavuokralla.
 • Mitä sisältyy tilavuokraan ja mitä täytyy tilata erikseen? Tilavuokraan kuuluu salin käyttö klo 02.00 asti (lisätunnit mahdollisia), kabinettihuoneen käyttö, koko piha-alueen käyttö laitureineen sekä kylmäsäilytystilaa reilusti. Erikseen tilataan pitopalvelu, tarvittavat astiat, juhlaliinat, tarjoilijat sekä muita mahdollisia extroja.  Punaiset tuolihuput kuuluvat tilavuokraan ja valkoisia löytyy vuokrattavina.
 • Mihin saakka voi juhlia? Saako tiloihin tuoda omia juomia? Perusjuhla-ajan klo 02.00 lisäksi voi ostaa lisätunteja klo 03.30 asti. Hinta lisätunneille on 145€/h (sis. alv).  Omat alkoholijuomat voi tuoda juhlatiloihin ja ne voi toimittaa paikan päälle jo ennen juhlapäivää.
 • Voiko tuoda omia tarjoiluita tai oman pitopalvelun? Omia tarjoiluita (esim. kakku, leivonnaisia, karkkibuffet tms.) voi tuoda tietyin rajoituksin paikan päälle. Keittiötilat eivät kuitenkaan ole käytettävissä. Omista tarjoiluista kannattaa sopia erikseen Merirosvot Juhlapalvelun edustajan kanssa. Oman pitopalvelun voi tuoda samoilla edellytyksillä, mutta pyydämme huomioimaan, että laskutamme valvontakulua juhla-ajalta, mikäli mitään tarjoiluita ei tilata Merirosvot Juhlapalvelulta.
 • Voiko valmiita menuja muokata? Otetaanko erityisruokavaliot huomioon? Kaikkia menuja voi räätälöidä täysin vapaasti ja kaikki erityisruokavaliot otetaan huomioon. Tarjoilumme ovat lähtökohtaisesti laktoosittomia. Menuja voi myös yhdistellä ja täydentää. Menut näet täältä.
 • Kuinka monta henkilöä mahtuu saliin istumaan? Saliin mahtuu 100 henkilöä istuvalle illalliselle ja n. 120 henkilöä cocktailtyyppisesti. Yläkerran neuvotteluhuoneeseen saa vielä lisäksi katettua n. 20 paikkaa. Täältä voit katsoa esimerkkikuvan pöytäjärjestyksestä.
 • Paljonko on varausmaksu ja palautetaanko se, jos peruu juhlat? Varausmaksu on 350 € eikä sitä palauteta, mikäli juhlat perutaan alle 12 kuukautta ennen niiden ajankohtaa. Juhlapäivän voi vaihtaa veloituksetta. Varausmaksu vähennetään lopullisesta tilavuokralaskusta.
 • Mihin voi pysäköidä? Pihalle mahtuu n. 15 autoa ja Ville Vallgrenin tien varressa on maksutonta pysäköintitilaa. Viereisen venesataman pihalle voi niin ikään parkkeerata (Huom! Puomit saatetaan sulkea klo 00.00).
 • Voiko Merirosvot Juhlapalvelulta vuokrata telttaa? Merirosvoilta löytyy 5 x 10 m valkoinen teltta panoraamaseinin sekä pienempi musta 3 x 3 m tupakointikatos. Lisäksi valikoimassamme on maljakoita, kynttilöitä, viinikaappia yms. hauskoja extroja.
 • Milloin laskut tulevat ja koska pitää ilmoittaa lopulliset osallistujatiedot? Tilavuokran loppulasku tulee n. 1 kk ennen juhlia ja pitopalvelupuolen (sis. astiat, tarjoilijat, menun, siivouspaketin, yötunnit ja muut extrat) lasku n. 1,5 viikkoa ennen juhlia. Juhlalaskut tulee olla maksettuina ennen tilaisuuspäivää. Lopulliset tiedot tulee ilmoittaa viimeistään kahta viikkoa ennen juhlia.
 • Pääseekö paikalle julkisilla tai veneellä? Busseilla pääsee kehä 1:n varteen n. 700 m päähän Villasta ja myös Perkkaan puolelta on alle 1 km kävelymatka. Veneellä pääsee laituriin. Huom. Silta estää purjeveneellä pääsyn ja huomioikaa myös Laajalahden vesistön syväys!
 • Miten lapset/liikuntarajoitteiset on otettu huomioon? Lapsille on syöttötuoleja, kabinettihuoneesta voi tehdä leikkihuoneen ja lapsille voi vuokrata aktiviteetteja tai lastenhoitajan. Lisäksi lapsille voi valita joko edullisen lasten buffetin tai aikuisten menun -50% hinnalla. Pyörätuolilla pystyy liikkumaan salin ja vessan välillä.
 • Voiko juhlasaliin tilata bändin/DJ:n? Bändi mahtuu hyvin soittamaan ja yläkerran kabinettitila toimii hyvin bändin lepotilana. Pöytien raivaus bändille on tarpeen, mikäli istumapaikkoja on yli 50. Tämä vie n. 25 min aikaa ja tähän saa apua Merirosvot Juhlapalvelun henkilöstöltä.
 • Voiko Villassa saunoa? Onko paljua? Meillä on hyviä yhteistyötahoja, joiden kautta paikalle saa helposti tynnyri-/tuubisaunan sekä paljun tilaisuuteenne.
 • Mitä siivouspaketti kattaa ja koska omat tavarat pitää hakea pois juhlien jälkeen? Siivouspakettiimme (pe-la juhlissa 160€ sis. alv ja su-to juhlissa 80€ sis. alv) sisältyy vessojen siivous, salin lattian siivous ja roskien vienti. Omat tavarat ja tyhjät pullot tulee hakea pois sopimuksen mukaan, muutaman päivän sisällä juhlien loppumisen jälkeen. Pihan siivoamisesta laskutamme erikseen, mikäli roskia/pulloja on muualla kuin niille varatuissa astioissa.
 • Voiko paikan päälle tulla suunnittelemaan etukäteen? Paikan päälle voi tulla sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti näyttöjä järjestetään arkipäivinä ja -iltoina.
 • Voiko tarjoiluita tilata esim. vihkipaikalle tai muuhun etko-/jatkotilaan? Merirosvot Juhlapalvelu toimittaa tarjoilut sopimuksen mukaan kaikkialle.